Volkan Demirel'den Galatasaray'a ağır darbe! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Volkan Demirel, çalıştırdığı Hatayspor ile Galatasaray'a soğuk duş aldırdı. Sahasında sarı-kırmızılıları 2-1 mağlup eden Volkan Demirel ve ekibi rakibinin müthiş serisini de bitirdi. İşte detaylar...

Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, 2-1 yendiği Galatasaray'ı liderlikten etti. Galatasaray'ı ligde ilk kez yenen Volkan Demirel, sarı-kırmızılıların müthiş serisini de sona erdirdi.

VOLKAN DEMİREL, GALATASARAY'I ZİRVEDEN İNDİRDİ

Süper Lig'in 12. haftasında Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Bordo-beyazlı ekip, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 17'ye yükselterek 9. sıraya yükseltti ve sarı-kırmızılıların liderlikten etti.

İNANILMAZ SERİYE SON VERDİ

Volkan Demirel'in Hatayspor'u sahasında 2-1 mağlup ettiği Galatasaray'ın 17 maçlık yenilmezlik serisini de sona erdirdi. Öte yandan Demirel, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez sarı-kırmızılıları bir lig maçında yendi.

BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon Hatayspor'un başında şu ana kadar 13 resmi maça çıkan Volkan Demirel, bu karşılaşmalardan 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 42 yaşındaki çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 1.54 puan ortalaması yakalayabildi.