Vincent Aboubakar imza için geliyor! Ligi kasıp kavuracak transfer

Wout Weghorst'un ayrılık sinyalleri sonrası Beşiktaş Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Cristiano Ronaldo'nun takıma katılmasının ardından Al-Nassr ile sözleşmesini fesheden Kamerunlu golcü tekrardan Siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Vincent Aboubakar ile görüşmeye başlayan İstanbul ekibi teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Liderlik yarışını önde götüren Galatasaray ve takipçileri Fenerbahçe ile Beşiktaş, transferde de kapışmaya başladı. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun kadroya katılması sonrasında takım listesine eklenmeyen Vincent Aboubakar sözleşmesini fesh etti.

VİNCENT ABOUBAKAR GELİYOR

Wout Weghorst'un ayrılık sinyalleri vermesi sonrası Beşiktaş heyeti bir araya geldi. Vincent Aboubakar ile görüşen Siyah-beyazlılar teklifini tecrübeli oyuncuya iletti.

İŞTE O TEKLİF

A Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Vincent Aboubakar'a 2.5 sene kontrat 2.5M € yıllık ücret sözlü teklifte bulundu.

VİNCENT ABOUBAKAR "OKEY" DEDİ

Vincent Aboubakar, teklif için sıcak baktığını menajerine bildirdi. Önümüzdeki günlerde teklifi kabul ettiğini takıma iletmesi sonrası tecrübeli oyuncunun İstanbul'a gelip sağlık muayenesinden geçmesi bekleniyor...

www.aksam.com.tr