Vedat Muriqi'den sonra… Ali Koç transfer rekorunu kırıyor: Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç döneminde Vedat Muriqi ile kırılan en yüksek bedelli transfer satışı rekoru yeniden kırılacak gibi. Ali Koç'un başkanlık döneminde başta Vedat Muriqi olmak üzere birçok astronomik satışla manşetleri süsleyen Fenerbahçe bir rekora daha hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Ali Koç en yüksek bedelli transfer satışını Vedat Muriqi ile gerçekleştirirken bu rekor tarihe gömülecek gibi. Vedat Muriqi başta olmak üzere Ali Koç döneminde yapılan transfer satışlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe'de rekor bir ayrılık yaşanmak üzere. İşte detaylar...

ALİ KOÇ, VEDAT MURIQI İLE KIRDIĞI REKORU GELİŞTİRİYOR

Vedat Muriqi'yi 20 milyon euroya Lazio'ya satan Ali Koç, başkanlık dönemindeki en yüksek bedelli transfer satışını Kosovalı forvetle gerçekleştirmişti. Ali Koç şimdi Vedat Muriqi'nin rekorunu Attila Szalai ile kırmaya hazırlanıyor.

VEDAT MURIQI 20 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

Gösterdiği performansla Avrupa ekiplerini peşinde koşturan Macar stoperin İngiltere Premier Lig'in yolunu tutacağı iddia ediliyor. Oyuncuyla ilgilenen kulüp ise Leicester City. Ali Koç'un aylar önce "20 milyon euronun altını konuşmam bile" dediği Attila Szalai, başkanın görevde olduğu dönemdeki rekoru kırabilir.

ALİ KOÇ EN AZ '20 MİLYON EURONUN ALTINI KONUŞMAM BİLE' DEMİŞTİ

Ali Koç döneminin en yüksek transfer satışı 20 milyon euro bonservis karşılığında Vedat Muriqi ile gerçekleşirken, ikinci sırada 18.05 milyon euro ile Kim Min-Jae, üçüncü sırada ise 16,2 milyon euro ile Eljif Elmas yer aldı.

Attila Szalai'nin en az 20 milyon euro ile Fenerbahçe'den ayrılması beklenirken, rakamın 1 euro dahi fazla olması durumunda Ali Koç dönemindeki rekor kırılmış olacak.

www.aksam.com.tr