Vedat Muriqi parasına Arda Güler! Genç yıldızın yeni takımında herkes ters köşe oldu

Fenerbahçe Vedat Muriqi'yi sattığı rakama Arda Güler'i göndermeye hazırlanıyor. Adı Avrupa'nın dev takımlarıyla anılan genç yıldızın yeni adresi belli gibi. Ali Koç döneminin en yüksek bedelli transfer satışı olan Vedat Muriqi'nin rekoru, Arda Güler'le egale edilecek. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Ali Koç döneminin en yüksek bedelli transfer satışı Vedat Muriqi ile gerçekleşmişti. Başkan, Vedat Muriqi ile kırdığı bu rekorunu Arda Güler'le egale etmeye hazırlanıyor. Arda Güler serbest kalma bedeliyle Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanıyor.

ARDA GÜLER, VEDAT MURIQI'NİN REKORUNA ORTAK OLUYOR

Fenerbahçe, Ali Koç başkanlığında yapılan transfer satışlarıyla dikkat çekiyor. Bu alanda rekor ise Vedat Muriqi'de bulunuyor. Sarı-Lacivertliler 2020-21 sezonu başında Vedat Muriqi'yi Lazio'ya 20 milyon euroya satmıştı. Başkan Koç bu rekoru şimdi de Arda Güler'le egale edecek.

20 MİLYON EUROYA TRANSFER BİTİYOR

Fenerbahçe'nin pamuklara sardığı Arda Güler, sezon sonunda takıma veda etmeye hazırlanıyor. Hollanda devi Ajax, Arda Güler'i 20 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle kadrosuna katıyor. Bu transfer aynı zamanda Vedat Muriqi'yle birlikte Ali Koç döneminin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek.

ARDA GÜLER AJAX'I DOĞRU ADRES OLARAK GÖRÜYOR

Ajax'ı gelişimi için en doğru adres olarak gören Arda Güler de transfere sıcak bakıyor. 17 yaşındaki Arda Güler, Ajax'ta seviye atlayıp Avrupa'nın birinci sınıf takımına transfer olabileceğini düşünüyor.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 13 maça çıkan Arda Güler 3 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.