Vedat Muriqi ilk maçında İspanya'da gündem oldu! Herkes bunu konuşuyor...

Vedat Muriqi, ikinci Real Mallorca serüvenine start verdi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra büyük form düşüklüğü yaşayan Vedat Muriqi, yeni takımıyla çıktığı ilk maçında büyük beğeni aldı. Kosovalı yıldızın ilk maçındaki hazır görüntüsü ve hırsı dikkat çekti.

aksam.com.tr

Vedat Muriqi, Fenerbahçe'den rekor bedelle İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olmuş, fakat beklentilerin altında kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Kosovalı oyuncu geçtiğimiz sezonun devre arasında Real Mallorca'ya kiralanmış, daha sonra da bu sezon başında İspanyol ekibine transfer olmuştu. Yeni takımıyla ilk maçına çıkan Kosovalı gündem oldu.

VEDAT MURIQI PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

Real Mallorca'ya transfer olduktan sonra ilk maçına çıkan 28 yaşındaki futbolcu, büyük bir destek gördü. Gijon ile oynanan mücadeleye 62. dakikada dahil olan Kosovalı forvet, taraftarlarının yoğun sevgisine maruz kaldı.

Gijon maçındaki hazır görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Vedat Muriqi'nin bu sezon Real Mallorca'nın en önemli gol silahlarından biri olması bekleniyor.

VEDAT MURIQI'NIN GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ KARNESİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Real Mallorca'ya katılan Vedat Muriqi, İspanyol ekibinde 17 maça çıkmış 4 gol 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Kosovalı futbolcu sezon bittikten sonra da 7.7 milyon euro bonservis bedeli ile Lazio'dan Real Mallorca'ya imza attı. Böylelikle 28 yaşındaki futbolcunun İtalya macerası 2 yıl sürmüş oldu.