Ve Zeki Çelik transferini resmen duyurdular! Sağ bek artık ona emanet

Roma'da forma giyen Zeki Çelik için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli oyuncu, Başkent ekibinden ayrılarak tekrar Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte Zeki Çelik haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

İtalya Ligi'nde Roma forması giyen Zeki Çelik'in ismi transferde gündemden düşmüyor. Birçok kulüple adı anılan başarılı sağ bek için transferin son gününde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Roma'da geleceği merak konusu olan milli oyuncunun durumu netleşti. İtalyan basını, Zeki Çelik'in yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olacağını manşetlerine taşıdı.

ZEKİ ÇELİK, TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Fransız ekibi Lille'de gösterdiği performansın ardından geçtiğimiz yaz Roma'ya transfer olan Zeki Çelik, İtalya'da aradığını bulamadı. Transferde adı birçok kulüple anılan milli oyuncunun geleceği netlik kazandı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray ve Roma, Zeki Çelik'in transferinde anlaşmaya vardı. Haberin detaylarında, milli sağ bekin yaz transfer döneminde sarı-kırmızılılara imza atacağı belirtildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Roma'nın ardından Zeki Çelik ile de anlaşmaya varan Galatasaray'ın 27 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Milli oyuncunun maaşının ise 1.5 milyon euro dolaylarında olacağı haberin detaylarında yer aldı.

ROMA RAKAMLARI

Zeki Çelik, Roma formasıyla tüm kulvarlarda 49 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr