Ve Zeki Çelik transferini duyurdular! Süper Lig devinin sağ beki ona emanet

Zeki Çelik için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Ara transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Galatasaray'ın Sacha Boey'in yerine sağ beke Zeki Çelik'i almayı planladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Roma'da bu sezon ilk 11'de yer bulmakta zorlanan Zeki Çelik için sıcak bir gelişme yaşandı. Sacha Boey'i Bayern Münih'e satmaya hazırlanan Galatasaray, yıldız oyuncunun yerini Zeki Çelik ile doldurmak için harekete geçti.

ZEKİ ÇELİK, ROMA'DA FAZLA SÜRE ALAMADI

2022'nin yazında Lille'den 7 milyon euro bonservisle Roma'ya transfer olan Zeki Çelik için bu sezon işler yolunda gitmiyor. Jose Mourinho yönetiminde fazla süre alamayan milli oyuncu, Daniele De Rossi'nin de gözüne girebilmiş değil. İtalyan ekibi, makul bir teklif gelmesi halinde 26 yaşındaki sağ beki satmaya hazır.

GALATASARAY İŞİ BİTİRİYOR

Sacha Boey'i Bayern Münih'e rekor bedelle satmaya hazırlanan Galatasaray, yerini Zeki Çelik ile doldurmayı planlıyor. İtalya basınında yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, milli sağ bek için girişimlerine başladı. Galatasaray, Boey'in transferinin resmiyet kazanmasının ardından Zeki için resmi adımları atacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Zeki Çelik, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 15 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 724 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli sağ bek, 2 asistle skora etki edebildi.