Ve yüzyılın transferi Romelu Lukaku! Süper Lig devi işi bitirdi: Taraftarlar havalimanına akın edecek

Inter'e Chelsea'dan kiralanan ve sezon sonu İngiliz ekibine dönmeye hazırlanan Romelu Lukaku için Süper Lig devi teklif yapmaya hazırlanıyor! Menajerler aracılığıyla Romelu Lukaku'ya temaslarda bulunan Süper Lig ekibi, transferi bitirmek istiyor. İşte detaylar...

Inter'de kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku için flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devi resmen Romelu Lukaku için devrede! Belçikalı yıldıza teklif yapmaya hazırlanan Galatasaray transferi bitirmek istiyor.

GALATASARARAY'DA ROMELU LUKAKU SESLERİ

Şampiyonlar Ligi için rekabetçi bir kadro kurmak isteyen Galatasaray gözünü starlara dikti! Kulübünde mutsuz olan Romelu Lukaku için Mauro Icardi formülünü devreye sokmak istiyorlar. Dursun Özbek bu transfer için Erden Timur'a tam yetki verdi.

ROMELU LUKAKU KULÜBÜNDE MUTSUZ!

Chelsea'dan Inter'e kiralanan Romelu Lukaku beklentilerin çok altında bir sezon geçirdi. Dünya Kupası'nda sakatlığı nedeniyle kısıtlı bir süre boy gösteren Belçikalı yıldız geçirdiği son sakatlıktan sonra kendisini toparlayamadı! Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Romelu Lukaku için şartlar zorlanacak.

INTER KARNESİ

Bu sezon Inter formasıyla 36 resmi maça çıkan Romelu Lukaku, 14 gol ve 7 asistlik bir performans ortaya koydu.