Ve yüzyılın transferi Philippe Coutinho! “Geliyorum” dedi: Takım yıldızlar ordusuna döndü...

Philippe Coutinho'nun yeni adresi sonunda belli oldu. Sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Al-Duhail'den ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Philippe Coutinho'nun yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Al-Duhail'e kiralık olarak transfer olan Philippe Coutinho, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Dubai'de aradığını bulamayan yıldız oyuncu Philippe Coutinho'nun yeni takımı belli oldu.

PHILIPPE COUTINHO İÇİN SÜPER LİG İDDİALARI VARDI

Geçtiğimiz yaz Premier Lig ekibi Aston Villa'dan ayrılan Philippe Coutinho, sürpriz bir şekilde Dubai ekibi Al-Duhail'e kiralık olarak transfer oldu. Arap ekibinden ayrılmaya hazırlanan Brezilyalı yıldızın adı geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekipleriyle gündeme gelmişti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Al-Duhail'den ayrılmaya hazırlanan Philippe Coutinho, Sergio Busquets, Jordi Alba, Luis Suarez ve Lionel Messi'nin de formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami'ye gitmeye hazırlanıyor. Oyuncu ile prensipte anlaşmaya varan Amerika ekibi, Aston Villa ile de görüşmelerde sona geldi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Philippe Coutinho, bu sezon Al-Duhail formasıyla şu ana kadar 9 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 689 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 4 gol ve 1 asistle skora etki etti.