Ve yüzyılın transferi Memphis Depay! Süper Lig devine ''Tamam'' dedi

Memphis Depay transferini resmen duyurdular. Süper Lig devi, Hollandalı dünya yıldızı forveti kadrosuna katmaya çok yakın. İşte Memphis Depay transferinin tüm detayları...

Süper Lig devlerinde yaz transfer dönemi hareketliliği başladı. Ligimizin dev ekipleri, dünya yıldızı futbolcuları Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte boşa çıkacak ve satış listesindeki oyuncular için harekete geçen Süper Lig ekiplerinin listesideki futbolculardan birisinin de Memphis Depay olduğu ortaya çıkmıştı. Hollandalı golcü için beklenen haber geldi.

MEMPHIS DEPAY TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ!

Uzun süredir geleceği tartışma konusu olan Memphis Depay için kulübü Atletico Madrid, flaş bir karar aldı. Gelen bilgilere göre İspanyol devi, yıldız futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı. İngiliz ve İspanyol basını, Atletico Madrid'in Depay'a gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldığını bildirdi. Bu gelişmenin ardından yeni sezonda forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, listesinde uzun süredir yer alan 30 yaşındaki oyuncu için girişimlerini sıklaştırdı.

GÖRÜŞMEYE OLUMLU CEVAP!

Siyah beyazlı kulüp ile Memphis Depay arasında gerçekleşen görüşmelere oyuncudan olumlu yanıt geldiği ifade edildi. Beşiktaş, önümüzdeki günlerde Atletico Madrid ile de bir araya gelecek. Tarafların el sıkışması ise kuvvetle muhtemel olarak görülüyor. Kısa süre içerisinde Beşiktaş'ın Memphis Depay transferinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

KARİYERİ IŞIL IŞIL

Uzun süredir üst düzey futbol oynayan ve Hollanda Milli Takımı'nın da değişmezlerinden biri haline gelen Memphis Depay, kariyeri boyunca PSV Eindhoven, Manchester United, Olympik Lyon ve Barcelona gibi takımlarda da forma giydi.

Bu sezon 31 maça çıkan Depay, 9 gol ve 2 asist üretti. Hollanda Milli Takımı ile EURO 2024'te de mücadele edecek olan tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak belirtiliyor.

www.aksam.com.tr