Ve yüzyılın transferi gerçek oldu! Romelu Lukaku ile resmen anlaşma sağlandı

Romelu Lukaku transferini resmen duyurdular. Belçikalı golcü ile anlaşma sağlandı ve resmi görüşmeler başladı. İşte Romelu Lukaku transferinde yaşanan o gelişme...

Avrupa futbolunda transfer hareketliliği devam ediyor. Birçok dünya yıldızı futbolcu için önemli gelişmeler peş peşe yaşanıyor. O isimlerden birisi de Romelu Lukaku. Transferde adı çeşitli kulüplerle anılan Belçikalı forvetin yeni durağı belli oldu. İşte Romelu Lukaku transferinin detayları...

ROMELU LUKAKU TRANSFERİ DUYURULDU!

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübü Chelsea'ye geri döndü. Londra ekibi, 31 yaşındaki santrforu gözden çıkardı. Bu gelişmenin ardından Romelu Lukaku'nun menajeri, çeşitli kulüplerle görüşme halindeydi. O kulüplerden birisi de Süper Lig devi Fenerbahçe olmuştu.

TRANSFER JOSE MOURINHO'YA TAKILDI

Sarı lacivertlilerin gündemine gelen Romelu Lukaku transferi, teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi üzerine rafa kalkmıştı. İngiliz basını ise oyuncunun yeni adresini duyurdu.

İngiltere'den gelen bilgilere göre Chelsea, Romelu Lukaku'yu takasta kullanmayı hedefliyor. Bu sezon yıldız bir santrfor transferi yapmayı hedefleyen Londra temsilcisi, Napoli'nin golcüsü Victor Osimhen'i gözüne kestirdi. İngilizler, Chelsea'nin Victor Osimhen transferi için Romelu Lukaku'yu ve üzerine bir miktar para önerdiğini açıkladı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

LUKAKU DA SICAK BAKIYOR

Romelu Lukaku'nun da İtalya'ya dönmek istediği biliniyor. Kariyerinde daha önce Inter ve Roma'da da oynayan 31 yaşındaki futbolcu, bu kez Antonio Conte yönetimindeki Napoli formasıyla Serie A'da mücadele etmek istiyor.

Yakın zamanda bu transferin resmiyete kavuşabileceği bilgisi de verildi.

www.aksam.com.tr