Ve yüzyılın transferi Edin Dzeko! Süper Lig devi işi bitirdi: Taraftarlar havalimanına akın edecek...

Fenerbahçe forvet arayışlarına devam ederken gözüne Inter'in golcüsü Edin Dzeko'ya kestirdi. Sezon sonunda Inter'den ayrılmaya hazırlanan Edin Dzeko, an itibariyle Fenerbahçe yolunda! İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Kulübü Inter ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Edin Dzeko'ya Fenerbahçe talip oldu! Dünyaca ünlü forvet transferinde mutlu sona yaklaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, ilk teması gerçekleştirdiği iddia edildi.

FENERBAHÇE, EDİN DZEKO İÇİN İYİ BİR TERCİH

Yazın bonservisini eline alacak olan Edin Dzeko, yeni bir maceraya yelken açacak. 37 yaşında olan ve oynamaya devam etmek isteyen Dzeko, bir yandan da Avrupa'da kalmayı hedefliyor ve bu doğrultuda Türkiye'yi de iyi bir seçenek olarak değerlendiriyor.

EDİN DZEKO'NUN MALİYETİ DÜŞÜK

Yazın sona erecek olan sözleşmesi ile birlikte boşa çıkacak olan Dzeko'nun, bonservis bedelinin olmaması ve makul bir imza parası istemesi Fenerbahçe'nin elini kolaylaştırıyor. Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği yıldız golcü, önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyebilir.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

37 yaşındaki Boşnak golcü adeta genç topçulara nazire yaparmışcasına gibi bir sezon geçirdi, Inter formasıyla bu sezonda toplam 32 resmi maça çıkan Edin Dzeko, 9 gol ve 4 asistlik bir performansın altına imza attı.