Ve yüzyılın transferi Anderson Talisca! Süper Lig devi işi bitirdi...

Anderson Talisca için transferde hareketli günler yaşanıyor. Adı geçtiğimiz günlerde Süper Lig devleriyle gündeme gelen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, 2. kez Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte yeni adresi...

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için Süper Lig yolu gözüktü. Bu yaz transfer dönemine de damga vurmak isteyen Galatasaray, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'yı Türkiye'ye getiriyor.

ANDERSON TALISCA, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen ve Türkiye'ye damga vuran Anderson Talisca için sürpriz bir gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Brezilyalı yıldız için devreye girdi. Transferi bitirmekte kararlı olan sarı-kırmızılılar, girişimlerini hızlandırdı.

GALATASARAY İŞİ BİTİRDİ

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Anderson Talisca için kolları sıvadı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Timur, yıllık 5 milyon euro istediği öğrenilen Brezilyalı yıldıza resmi teklifte bulundu. Cristiano Ronaldo transferi sonrası takımdan ayrılmak isteyen Talisca, Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Al Nassr formasıyla 27 resmi maça çıkan Anderson Talisca, bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2270 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, 21 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.