Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca imzayı atıyor! Havalimanı dolup taşacak

Anderson Talisca ismi, hücumcu arayışında olan birçok farklı takım ile gündeme geliyor. Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Öte yandan Brezilyalı futbolcunun transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın adresini Suudi Arabistan basını duyurdu. İşte transferin detayları…

Anderson Talisca, 2016 yılında Benfica'dan Süper Lig devi Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştu. Brezilyalı oyuncu, performansı ile birçok farklı takımın ve siyah-beyazlıların beğenisini topladı. Beşiktaş'ın ardından ise, Guangzhou takımında kiralık olarak forma giydi. İlerleyen süreçte ise Guangzhou takımı, Anderson Talisca'yı renklerine bağladı.

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta forma giydiği süreçte siyah-beyazlı taraftarların dikkatini çeken yıldız futbolcu, 2021 senesinde 8 milyon bonservis ile Al-Nassr'a transfer oldu. Aradan geçen süreçte 30 yaşındaki hücumcunun adı Beşiktaş ile sık sık anıldı.

Öte yandan çıkan habere göre Süper Lig ekibi Beşiktaş, Anderson Talisca transferi için tekrardan düğmeye bastı.

ANDERSON TALİSCA ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Anderson Talisca cephesinde transfer gelişmesi yaşandı. Brezilyalı yıldızın ismi her transfer döneminde siyah-beyazlılarla anılıyordu. Suudi Arabistan basınında çıkan haberde ise, Beşiktaş'ın tekrardan düğmeye bastığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın 30 yaşındaki hücumcu için Al-Nassr cephesi ile iletişime geçtiği öne sürüldü. Öte yandan Süper Lig ekibinin Ernest Muçi ile yollarını ayırdıktan sonra, gelen transfer bütçesini 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için kullanmak istediği iddia edildi.

AL-NASSR TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Haberin devamında, Al-Nassr cephesinin Anderson Talisca transferine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Beşiktaş'ın ve 30 yaşındaki hücum oyuncusunun sözleşmede anlaşması durumunda, Süper Lig'de mücadele etmesi bekleniyor.

SÜPER LİG'DE NELER YAPTI?

Anderson Talisca 2016-2017 sezonunda; Türkiye Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Lig'de mücadele etti. Toplam 33 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı oyuncu, 17 gol attı ve 6 asist yaptı.

Devamında ise 2017-2018 sezonunda; Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda 47 mücadeleye katıldı. Bu mücadelelerde toplam 20 gol atan Anderson Talisca, takımına 8 asist katkısında da bulundu.