Ve yüzyılın bombası Bruno Fernandes! 4 yıllık sözleşmeyi imzalıyor

Bruno Fernandes transferi resmen bitiyor. Uzun süredir transferde adı geçen Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı imzayı atıyor. İşte Bruno Fernandes transferinde son durum ve yıldız ismi renklerine bağlayacak ekip...

Yaz transfer dönemi çalışmaları tam gaz sürerken, gündeme bomba gibi bir gelişme düştü. Premier Lig'de Manchester United forması giyen dünya yıldızı futbolcu Bruno Fernandes, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor.

Yaz aylarında birçok ekiple anılan 29 yaşındaki futbolcunun transferinde mutlu sona ulaşan o ekip belli oldu.

BRUNO FERNANDES TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Premier Lig'de Manchester United forması giyen Portekizli futbolcu, takımına veda etmeye hazırlanıyor. İngiliz ekibinden memnun olmayan ve bu yaz takımdan ayrılma kararı alan yıldız futbolcunun tercihi ise Fransa oldu.

İngiliz basınından gelen bilgiye göre Bruno Fernandes'in yeni adresi Paris Saint-Germain oluyor. Fransız kulübü, yıldız futbolcunun transferi için kolları sıvadı. Tarafların mali şartlarda anlaşması durumunda Bruno Fernandes, yeni sezonda PSG formasını terletecek.

ANLAŞMA DETAYLARI DA BELLİ OLDU!

Manchester United, sözleşmesi devam eden oyuncusu Bruno Fernandes için önemli bir bonservis geliri bekliyor. İki kulüp henüz mali şartlarda el sıkışmayı başaramasa da Paris Saint-Germain cephesi, oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Bruno Fernandes'in Paris Saint-Germain ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı bilgisi paylaşıldı.

Önümüzdeki günlerde bu transferde yeni bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr