Ve Yusuf Demir'in direkt bileti kesildi! Resmen geri dönüyor...

Galatasaray'dan ayrılarak kiralık olarak Basel'e imza atan Yusuf Demir için işler yolunda değil. Beklenen performansı gösteremeyen Yusuf Demir cephesinde flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

www.aksam.com.tr

Basel'de sezon başında kiralık olarak transfer edilen Yusuf Demir, beklentilerin uzağında kaldı. İsviçre ekibinin kadroda düşünmediği genç oyuncu Yusuf Demir'i ocakta geri göndermeyi planladığı belirtildi.

YUSUF DEMİR, BASEL'DE DE TUTUNAMADI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla süre alamayan ve yaz aylarında kiralık olarak Basel'e gönderilen Yusuf Demir, yeni takımında da tutunamadı. Şu ana kadar etkili bir performans ortaya koyamayan genç oyuncu, beklentilerin uzağında kalarak hayal kırıklığına uğrattı.

GERİ DÖNÜYOR

Almanya basınında yer alan habere göre; Basel'de beklentilerin altında kalan Yusuf Demir, kadroda düşünülmüyor. İsviçre ekibi, 20 yaşındaki genç oyuncuyu ocakta Galatasaray'a geri göndermeyi planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Demir, bu sezon Basel formasıyla şu ana kadar 11 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 672 dakika sahada kalan 20 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.