Ve Yusuf Yazıcı'yı sonunda duyurdular! Transfer resmen bitti...

Yusuf Yazıcı için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Adı son olarak transferde Galatasaray'ın gündemine gelen milli oyuncu Yusuf Yazıcı için Lille'de karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı transferde son olarak Galatasaray ile gündeme gelen Yusuf Yazıcı için flaş bir gelişme yaşandı. Fransız ekibi Lille, birçok talibi olan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın geleceği için kararını nihayet verdi.

YUSUF YAZICI İÇİN GALATASARAY İDDİALARI VARDI

Sezon başında Trabzonspor'dan bonservisini elinde bulunduran Lille'e dönen Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinde adeta ikinci baharını yaşıyor. Performansıyla büyük beğeni toplayan milli oyuncuya ara transfer döneminde birçok talip çıktı. Yazıcı'nın adı geçtiğimiz günlerde son olarak da Galatasaray'ın gündemine geldi.

TRANSFER RESMEN BİTTİ

Fransa basınında yer alan habere göre; Lille, talipleri bulunan Yusuf Yazıcı için kararını verdi. Paulo Fonseca'nın takımda kalmasını istediği milli oyuncu için ara transferde ayrılık ihtimaline kapılar kapatıldı. Gelen teklifleri geri çeviren yönetim Yusuf Yazıcı'nın sezon ortasında ayrılığına sıcak bakmıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1473 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 3 asistle skora etki etti.