Ve Yusuf Yazıcı'yı resmen duyurdular! Transfer sonunda bitti...

Yusuf Yazıcı'nın adı son günlerde Beşiktaş ile gündeme gelirken Fransa'da flaş bir gelişme yaşandı. Lille'de bu sezon performansıyla beğeni toplayan Yusuf Yazıcı'nın geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı Beşiktaş ile gündeme gelen Yusuf Yazıcı için Lille'de karar verildi. Fransız ekibi, devre arasında kesinlikle bırakmaya sıcak bakmadığı milli oyuncu Yusuf Yazıcı'yı yüksek bir teklif gelmediği sürece kadroda tutma kararı aldı.

YUSUF YAZICI İÇİN BEŞİKTAŞ SESLERİ

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Beşiktaş'ın gündemine gelen isimlerden biri de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı oldu.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Birçok talibi bulunan Yusuf Yazıcı için Lille'de karar verildi. Fransa basınında yer alan habere göre; Teknik direktör Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı'nın kadroda tutulması için yönetime raporunu iletti. Kulüp yüksek bir teklif gelmediği sürece bu sezon takımın vazgeçilmez ismi olan milli oyuncuyu takımda tutacak.

Fonseca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ocak ayı için bir golcü istiyorum hâlâ ama Yusuf'un da bizimle kalmasını istiyorum." demişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1277 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli orta saha, 7 gol ve 1 asistle skora etki etti.