Ve Yusuf Yazıcı transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Herkes bu haberi bekliyordu...

Fransız ekibi Lille'de sözleşmesinin sonuna gelen Yusuf Yazıcı için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli futbolcunun geleceği da yaptığı açıklamayla netlik kazandı. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ligue 1'de uzun süredir Lille forması giyen ve performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Yusuf Yazıcı transfer gündeminden düşmüyor. Birçok talibi bulunan ve uzun süredir geleceği merak konusu olan milli orta saha oyuncusu geleceği hakkında dikkat çeken bir açıklama yaparak uzun süredir kendisiyle ilgilenen Galatasaray'a transferini bitirdi.

YUSUF YAZICI, GALATASARAY'A GİTMEYECEK

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray'da Yusuf Yazıcı transferi gündeme gelmişti. Milli oyuncu geleceği ile ilgili bir açıklama yaparak bu transferi bitirdi. Başarılı oyuncu, yaptığı açıklamada İtalyan devi Milan için "Futbolda hâlâ birçok hayalim var. Tabii ki Milan gibi kulüpleri görmezden gelemezsiniz." ifadelerini kullanarak Serie A'ya transfer olacağının sinyallerini vermiş oldu.

SEZON RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille ile tüm kulvarlarda 42 resmi maçta 2128 dakika sahada kaldı. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 12 gol ve 4 asistlik katkı vererek takımını sırtlayan isimlerin başında gelmeyi başardı.

www.aksam.com.tr