Ve Yusuf Yazıcı transferi bitti! Resmen duyurdular

Gelecek sezon Fransa ekiplerinden Lille ile yollarını ayıracak olan Yusuf Yazıcı'nın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 26 yaşındaki başarı orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den açıklama geldi. İşte haberin detayları…

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı sezonun kapanmasının ardından Fransa'ya geri döndü. Yusuf Yazıcı, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmaya hazırlanıyor.

YUSUF YAZICI ARABİSTAN'A GİDİYOR

Transfer döneminde adı Süper Lig ekipleriyle de anılan milli yıldız Yusuf Yazıcı'ya Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Bonservis bedeli 3 milyon euro olan Yusuf Yazıcı'nın ise gelen tekliflere sıcak bakıyor.

"YUSUF'A CİDDİ BİR İLGİ VAR"

Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama ise menajeri Adem Cebeci'den geldi. Rusya seçeneğini düşünmediklerini belirten Cebeci, "FK Dinamo Moskova ile yapılan görüşmeler göz önüne alındığında Yusuf'un RPL'den (Rusya Premier Ligi) geçmesi mümkün mü? Şu anda Avrupa ve Suudi Arabistan'dan ciddi bir ilgi var ve RPL'ye geri dönme seçeneğini düşünmüyoruz." dedi.

TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da tüm kulvarlarda 20 maça çıkan Yusuf Yazıcı bunların yalnızca 9'unda ilk 11'de başladı. 759 dakika sahada kalan futbolcu 5 gol, 1 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr