Ve Yusuf Yazıcı ''Tamam'' dedi! 2+1 yıllığına hayırlı olsun: Sonunda bitti bu iş

Yusuf Yazıcı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon sonu Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. Adı transferde birçok takım ile gündeme gelen milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın merakla beklenen yeni durağını duyurdular.

YUSUF YAZICI, LİLLE'DEN AYRILIYOR

2019'un yazında Trabzonspor'dan 18.5 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer olan ve Fransa'da şampiyonluk sevinci de yaşayan Yusuf Yazıcı için yolun sonu gözüktü. Bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli oyuncu, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'A "TAMAM" DEDİ! DİĞER TEKLİFLERİ REDDETTİ...

Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. Bu sezon şampiyonluğa yürüyen ve gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Yusuf Yazıcı ile 2+1 yıllığına el sıkıştığı öğrenildi. Öte yandan milli oyuncunun sarı-kırmızılılarla anlaşmaya vardığı için Avrupa'dan diğer kulüplerle olan görüşmelerini de sonlandırdığı öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 42 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2126 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 12 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.