Ve Yusuf Yazıcı transferde kararını verdi! İmzayı resmen atıyor

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın bu sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. 26 yaşındaki oyuncu transferde kararını verdi. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, bu sezon gösterdiği performansla takımın en etkili isimlerinden olmayı başardı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu, kulübüyle sözleşmesini uzatacak.

YUSUF YAZICI'NIN SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA SONA ERİYOR

2019 yaz transfer döneminde Lille'e katılan Yusuf Yazıcı, kontratının son senesini yaşıyor. Geçtiğimiz iki sezonu kiralık olarak CSKA Moskova ve Trabzonspor'da geçiren milli futbolcu, bu sezon odlukça etkili bir performans sergiliyor. Yusuf Yazıcı sergilediği bu oyun, Fransız ekibini yeni kontrat için harekete geçirdi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

2023-2024 sezonuna hızlı bir giriş yapan milli futbolcu, takımın en önemli hücum silahı haline geldi. 18.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı oyuncuyu bırakmak istemeyen Lille yönetimi, sözleşme yenileme konusunda Yusuf Yazıcı ile görüşmelerini sürdürüyor.

LILLE'DE MUTLU

Lille'deki 100. maçının ardından verdiği röportajda duygularını paylaşan 26 yaşındaki futbolcu, "Özel bir şeydi. Maçtan hemen önce burada yaşadığım tüm mutlu anılar aklıma geldi. İleride dönüp baktığımda hepsini gururla hatırlayacağım. Burada güzel dostluklar kurduk. Şehri, takımı ve insanları seviyorum. Lille''e çok mutluyum." İfadelerini kullandı.

SEZON PERFORMANSI

Lille formasıyla bu sezon 19 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, rakip filelere 6 gol bırakırken, bir de asist yaptı.