Ve Yusuf Yazıcı hayırlı uğurlu olsun! Transfer resmen bitti...

Yusuf Yazıcı için Lille'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Son günlerde Beşiktaş ile gündeme gelen ve Avrupa'dan birçok talibi bulunan milli oyuncu Yusuf Yazıcı için Fransız ekibinde karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, bu sezon performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Adı transferde Beşiktaş ve birçok takımla gündeme gelen milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın geleceği için karar verildi.

YUSUF YAZICI, BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDEYDİ

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz yaz bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönmüştü. Fransız ekibinde başarılı bir performans sergileyen milli oyuncu ile başta Beşiktaş olmak üzere Avrupa'dan birçok ekibin ilgilendiği iddia edildi.

TRANSFER BİTTİ

Fransa basınında yer alan haberlere göre; Yusuf Yazıcı'nın performansından memnun olan Lille, gelen bütün teklifleri geri çevirme kararı aldı. Fransız ekibinin teknik direktörü Paulo Fonseca, milli oyuncudan memnun ve satılmasını kesinlikle istemiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1277 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 7 gol ve 1 asistle skora etki etti.