Ve Yusuf Yazıcı geri dönüyor! Geri sayım başladı...

Yusuf Yazıcı için beklenen haber geldi. Fransa'daki Lille macerasının ardından uzun süre boşta olan milli futbolcu, Yunanistan'ın yolunu tutmuştu. Yusuf Yazıcı Olympiakos'ta gündem oldu. İşte detaylar...

A Milli Takım'ın yıldız oyuncularından Yusuf Yazıcı, Lille ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Yunanistan'ın yolunu tuttu. Bir süre boşta kalan ve kendisine Türkiye de dahil olmak üzere birçok yerden teklif gelen 27 yaşındaki futbolcu, tercihini Olympiakos'tan yana kullanmıştı.

Yusuf Yazıcı, yeni takımında yaptığı başlangıcın ardından Yunanistan'da gündem oldu.

YUSUF YAZICI TERCİHİ

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Olympiakos macerasına oldukça hızlı başladı. Yunan basını, Yusuf'un antrenmanlardaki performansı, hırsı ve isteğine dikkat çekerek ilk 11'e göz kırptığını açıkladı.

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar'ın on numara pozisyonundaki tercihinin genellikle Chiquinho'dan yana olduğu ifade edilirken, Portekizli futbolcunun sakatlığı sonrası Yusuf Yazıcı'nın ilk 11'i kapabileceği ifade edildi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Antrenmanlardaki görüntüsüyle adeta göz dolduran Yusuf Yazıcı'nın, yeni sezonda hocası Mendilibar'ın en güçlü silahlarından biri olması bekleniyor.

Yunan basını, milli futbolcunun tekniğine dikkat çekiyor. Yusuf Yazıcı'nın takımın en yetenekli futbolcularından biri olduğuna da vurgu yapılıyor.

Bir süredir sahalardan uzak kalan ve eski formunu yakalamayı hedefleyen 27 yaşındaki on numara, buradaki şansı iyi değerlendirerek hem kulübünde hem de yeniden A Milli Takım'da adından söz ettirmek istiyor. Son olarak EURO 2024'te bir resmi maça çıkan Yusuf, yeniden sahalara geri dönmeye hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr