Ve Yusuf Yazıcı 3 yıllığına hayırlı uğurlu olsun! Transferi resmen duyurdular...

Yusuf Yazıcı transferi duyuruldu. Fransız ekibi Lille'den ayrılan milli futbolcu, yeni adresine imzayı atıyor. İşte Yusuf Yazıcı transferinde yaşanan o gelişme...

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'dan ayrılarak 2019 yılında Lille ile 5 yıllık anlaşma sağlamıştı. Bu yaz kulübüyle sözleşmesi sona eren ve serbest statüde bulunan milli yıldızın adı Süper Lig ekipleri de dahil olmak üzere birçok takımla anılmıştı. Yusuf Yazıcı, tercihini bir kez daha Fransa'dan yana kullandı.

YUSUF YAZICI LIGUE 1'DE KALIYOR

Ligue 1 ekiplerinden Marsilya Yusuf Yazıcı'yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Fransız basınında; Teknik direktörlüğüne Brighton ile başarılı işlere imza atan Roberto De Zerbi'yi getiren, kadrosuna Mason Greenwood ve Pierre-Emile Hojbjerg gibi önemli isimleri katan Marsilya'nın milli futbolcuyu da transfer etmek istediği aktarıldı.

Avrupa'da kalmak isteyen Yusuf Yazıcı'nın da bu anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi. Fransız ekibinin, başarılı futbolcuya 3 yıllık sözleşme önereceği de haberin detayları arasında yer aldı.

SÜPER LİG EKİPLERİYLE DE ANILMIŞTI

Yusuf Yazıcı'nın adı transfer döneminde sık sık Süper Lig ekipleri Galatasaray, Beşiktaş ve eski kulübü Trabzonspor ile de anılmıştı. Öte yandan 27 yaşındaki forvet için İtalyan kulüpleri Milan ve Inter iddiaları da dış basın da yer almıştı.

42 MAÇTA 16 GOL KATKISI

Lille ile forma giydiği son sezonda 42 maçta görev alan Yusuf Yazıcı, takımına 12 gol ve 4 asistlik skor katkısı sağladı. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr