Ve Yusuf Yazıcı 2+1 yıllığına hayırlı olsun! Uçak sonunda iniyor: Resmen duyurdular...

Yusuf Yazıcı için Lille'de yolun sonu gözüktü. Fransız ekibinde sözleşmesi sona erecek olan ve önümüzdeki yaz takımdan ayrılmaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını şimdiden duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lille'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Adı Galatasaray ile de gündeme gelen milli yıldız Yusuf Yazıcı için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

YUSUF YAZICI, GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Bu sezon Lille formasıyla sergilediği başarılı performansla büyük beğeni toplayan Yusuf Yazıcı, sezon sonu sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Adı birçok takımla gündeme gelen milli oyuncu, Galatasaray ile de anılmış hatta anlaşmaya varıldığı bile iddia edilmişti.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Fransa basınında yer alan habere göre; Lille'in takımda tutmak istediği Yusuf Yazıcı, takımdan ayrılmakta kararlı. Sezon sonu ayrılması beklenen milli oyuncu, Serie A ekibi Milan ile yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu, İtalyan deviyle 2+1 yıllık sözleşme konusunda büyük oranda el sıkıştı. Transferde artık son pazarlıklar yapılıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 36 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 20'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1820 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 10 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.