Ve Yunus Akgün'ü resmen duyurdular! Transfer bitti: Herkes ters köşe oldu...

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Leicester City'ye transfer olan Yunus Akgün için transferde hareketli günler yaşanıyor. Milli oyuncunun, İngiliz ekibinde geleceği netlik kazandı. İşte Yunus Akgün haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'dan İngiltere Championship ekibi Leicester City'ye kiralık olarak giden Yunus Akgün'ün Ada'da geleceği netlik kazandı. İngiliz ekibinde lige kötü başlamayan milli oyuncu, daha sonra forma şansı bulmakta zorlanmaya başlanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi.

YUNUS AKGÜN'ÜN OPSİYONUNU KULLANMAYACAKLAR

Leicester City'nin Yunus Akgün'ün sözleşmesinde yer alan opsiyon maddesini kullanmayacağı öğrenildi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Mavililer, Yunus Akgün'ün performansından memnun değil ve bu neden dolayı milli oyuncunun opsiyonunu kullanmayacağını ve zorunlu satın alma maddesinin devreye girmemesi için Yunus'a ilerleyen haftalarda çok fazla forma şansı vermeme kararı aldı ve bu transferi tamamen bitirerek herkesi şaşırttı.

DÜN GECE İLK 11'DE BAŞLADI

İngiltere FA Cup'un 5'nci turunda Leicester City dün gece Bournemouth deplasmanında sahaya çıktı. Golsüz eşitlikle tamamlanan 90 dakikanın ardından Leicester, uzatmalarda bulduğu golle maçı 1-0 kazanarak adının bir üst tura yazdırmayı başardı. Yunus Akgün, bu mücadelede 120 dakika forma giydi.

LEICESTER RAKAMLARI

Yunus Akgün, Leicester City formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. 24 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr