Ve Yunus Akgün'ü duyurdular! Transfer resmen bitti...

Yunus Akgün için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'ye kiralık olarak gönderdiği milli oyuncu Yunus Akgün'ün geleceği sonunda belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Sezon başında Galatasaray'dan Leicester City'ye kiralanan Yunus Akgün için flaş bir gelişme yaşandı. Yeni adresi uzun süredir merak konusu olan Yunus Akgün'ün geleceğini sonunda duyurdular.

YUNUS AKGÜN KİRALIK OLARAK GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde fazla süre alamayan Yunus Akgün, geçtiğimiz yaz kiralık olarak Championship ekiplerinden Leicester City'ye kiralık olarak gönderilmişti. Milli oyuncunun kiralık sözleşmesinde 9 milyon euroluk şarta bağlı satın alma opsiyonu da bulunuyordu.

TRANSFERİ DUYURDULAR

Sabah'ta yer alan habere göre; Yunus Akgün için 25 maçta ilk 11 şartı konulurken, oyuncunun yedek kalmasından dolayı bu opsiyon devreye girmedi. Hesapları tutmayan sarı-kırmızılılar, sezon sonunda milli oyuncuyu geri çağıracak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yunus Akgün, bu sezon Leicester City formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 10'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1047 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli oyuncu, 2 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.