Ve Youssouf Fofana transferi sonunda bitti! Bonservisi bile belli oldu...

Youssouf Fofana sonunda Monaco'ya veda ediyor. Galatasaray'ın da talip olduğu Yıldız orta sahanın yeni adresi belli oldu. İşte Youssouf Fofana transferinin detayları...

Fransa ekibi Monaco'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor. Galatasaray'ın da gündeminde olan Youssouf Fofana'nın yeni adresi belli oldu.

YOUSSOUF FOFANA BİLMECESİ SONA ERDİ

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Serie A devi Milan, Youssouf Fofana transferi için Monaco ile anlaşmaya vardı. Kırmızı siyahlıların, Fransız orta saha için 20+5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Yıldız oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öne sürüldü. Yakın zamanda Fofana'nın İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ardından resmi imzanın atılacağı aktarıldı.

CİMBOM'A TUZLU GELDİ

Orta sahasına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Youssouf Fofana için Monaco'nun kapısını çalmıştı. Fransız ekibi yüklü bir bonservis bedeli isteyince sarı kırmızılılar, transferde geri adım attı. Yıldız oyuncunun bir diğer talibi Milan, Uzun süren pazarlıklar sonucu Monaco ile her konuda anlaşmaya vardı.

SERBEST KALMA BEDELİNİN ALTINDA BİTTİ

Youssouf Fofana'nın 35 milyon euroluk bir serbest kalma bedeli olduğu ve Monaco'nun beklediği teklif gelmediği için bonserviste indirime gittiği aktarıldı.

www.aksam.com.tr