Ve takımın yeni sağ beki Zeki Çelik oldu! Yılın transferini resmen duyurdular

Zeki Çelik için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Roma'dan ayrılmaya hazırlanan ve adı uzun süredir Galatasaray ile anılan milli sağ bek Zeki Çelik'in yeni adresini duyurdular. Detaylar haberimizde...

www.aksam.com.tr

Roma'da forma giyen Zeki Çelik'in yeni adresi sonunda belli oldu. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan milli oyuncu Zeki Çelik, Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olmaya hazırlanıyor.

ZEKİ ÇELİK, GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Bu sezona da şampiyonluk hedefiyle başlayan Galatasaray'da Sacha Boey'in ayrılığı sonrası gözler sağ bek transferine çevrildi. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen ilk isimlerden biri de Roma'da forma giyen Zeki Çelik oldu. Milli oyuncu için girişimlerine başlayan Galatasaray, transferde istediği sonucu alamadı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Ligue 1 takımlarından Marsilya, Zeki Çelik'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Taraflar milli oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık transferi konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Zeki Çelik, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 15 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 724 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli sağ bek oyuncusu, 2 asistle takımına katkıda bulundu.