Ve yılın transferi! Yusuf Demir, Süper Lig'e geri dönüyor

Yusuf Demir için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Basel'de geçiren ve bonservisi Galatasaray'da olan Yusuf Demir için Süper Lig ekibi harekete geçti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonu Basel'de kiralık olarak geçiren Yusuf Demir için flaş bir gelişme yaşandı. Bonservisi Galatasaray'da olan ve geleceği merak konusu olan Yusuf Demir'in yeni adresi belli oldu.

YUSUF DEMİR, GALATASARAY'DA DÜŞÜNÜLMÜYOR

2022'nin yazında Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservisle Galatasaray'a transfer olan ve performansıyla beklentilerin altında kalan Yusuf Demir, geçtiğimiz sezonun başında kiralık olarak Basel'e yollandı. İsviçre ekibinin bonservisini almayacağı genç oyucu, Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda kadroda düşünülmeyen 21 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Süper Lig'de Yusuf Demir için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan ve gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, Yusuf Demir için harekete geçti. İstanbul temsilcisi, genç oyuncunun transferini kiralık olarak bitirmeyi planlıyor.

BASEL'DEKİ PERFORMANSI

Yusuf Demir, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Basel'de toplam 13 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 727 dakika sahada kalan 21 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.