Ve yılın transferi Yusuf Yazıcı! Yeni adresi resmen belli oldu...

Yusuf Yazıcı, bonservisini elinde bulunduran Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren ve iki kulübün talip olduğu Yusuf Yazıcı, geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçirmişti. Lille'den ayrılma kararı alan milli futbolcu için Nantes ve Beşiktaş devrede. Yusuf Yazıcı ise kararını verdi.

YUSUF YAZICI İÇİN 1MİLYON EURO BONSERVİS

Fransa basınının aktardığı bilgiye göre Lille'in Yusuf Yazıcı için bonservis beklentisi 4 milyon euro. Ancak oyuncuyla prensipte anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın Lille'e 1 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Nantes'ın ise 4 milyon euro bonservis ücreti ödemeye sıcak bakmadığı aktarılırken Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

ŞENOL GÜNEŞ VE BURAK YILMAZ FAKTÖRÜ

Ağır sakatlıklar yaşayan Yusuf Yazıcı iyi bir kamp dönemi geçirerek gelecek sezon çıkışa geçmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyuncu tecrübeli hocayla eski günlerine döneceğini düşünüyor. Beşiktaş'ın yeni yardımcı antrenörü Burak Yılmaz'ın ise eski takım arkadaşı olması Yusuf Yazıcı'nın siyah beyazlıları tercihinde önemli etkenlerden birisi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı şanssız sakatlıklar yaşadı. Bordo mavililerde 20 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 9 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 5 gol atma başarısı gösteren Yusuf Yazıcı, 1 de asist yaptı.

www.aksam.com.tr