Ve yılın transferi Yusuf Yazıcı! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille'deki performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı. Fransız ekibindeki başarılı grafiğiyle talipleri çoğalan Yusuf Yazıcı için Süper Lig devi harekete geçti. İşte detaylar...

Lille'de bu sezon başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Yusuf Yazıcı için yeniden Süper Lig ihtimali ortaya çıktı. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü Yusuf Yazıcı'ya dikti.

YUSUF YAZICI, BU SEZON KÜLLERİNDEN DOĞDU

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak eski takımı Trabzonspor'da forma giyen Yusuf Yazıcı, performansıyla hayal kırıklığına uğratmış ve geçtiğimiz yaz bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri döndü. Fransız ekibinde sezona iyi giriş yapan milli oyuncu, performansıyla alkış topladı.

YENİDEN SÜPER LİG'E!

Yusuf Yazıcı için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, milli oyuncu için devreye girildi. Yönetim bu transfer için Lille'i ve 26 yaşındaki orta sahayı ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, sezon sonu milli oyuncuyu kadrosuna katmakta kararlı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1459 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 3 asistle skora etki etti.