Ve yılın transferi! Yusuf Yazıcı resmen imzalıyor, bitti bu iş...

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Fransız ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli oyuncu, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Fransız ekibinde geleceği merak konusu olan milli oyuncunun ismi transferde gündemden düşmüyor. Adı birçok kulüple anılan başarılı oyuncu geri dönmeye hazırlanıyor. Fransız basınında yer alan habere göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmaya oldukça yaklaştı.

YUSUF YAZICI GERİ DÖNÜYOR

Fransa Ligi'nde Lille forması giyen ve taraftarın sevgilisi olan Yusuf Yazıcı için gelişmeler yaşanıyor. Ligue 1 ekibi ile sözleşme uzatmayan milli oyuncu, Galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Fransız basını, Galatasaray'ın Yusuf Yazıcı ile prensip anlaşmasına vardığını manşetlerine taşıdı.

CELTA VIGO'DA TALİP

Lille'nin 2019-2020 sezonunun başında kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Fransız ekibi ile sözleşme uzatmayan 28 yaşındaki orta saha ile La Liga ekibi Celta Vigo'nun da talip olduğu öğrenildi.

LILLE RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla tüm kulvarlarda 121 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 26 gol ve 14 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr