Ve Vedat Muriqi'yi duyurdular! Süper Lig devinden yılın transferi

Vedat Muriqi transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye'de Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'da forma giyen Kosovalı golcü Vedat Muriqi için Süper Lig devi kolları sıvadı. İşte detaylar...

Mallorca'da forma giyen Vedat Muriqi için sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen yıldız golcü Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmak istiyor.

VEDAT MURIQI'İN BONSERVİSİ GEÇTİĞİMİZ YAZ ALINDI

2021-22 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Mallorca'da geçiren Vedat Muriqi, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamış ve sezon başında bonservisi 8 milyon euro bedelle alınmıştı. İspanyol ekibi Kosovalı golcü ile 2027'nin yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

SÜPER LİG DEVİ İŞİ BİTİRİYOR

Takvim'in haberine göre; Golcü arayışını sürdüren Galatasaray, Vedat Muriqi'i kadrosuna katmak için harekete geçti. İspanyol ekibiyle bonservis görüşmelerinde bulunan sarı-kırmızılılar, kısa süre içinde Kosovalı golcünün transferini noktalamak istiyor.

Vedat Muriqi'in de eski hocası Okan Buruk ile çalışmaya ve Türkiye'ye geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Mallorca formasıyla toplam 37 resmi maça çıkan Vedat Muriqi, bu karşılaşmaların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3073 dakika sahada kalan 29 yaşındaki golcü, 16 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.