Ve yılın transferi Uğurcan Çakır! Dünya devi işi resmen bitirdi...

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli file bekçisi, İtalyan devine adım atmaya hazırlanıyor. İşte Uğurcan Çakır haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'un kalesini koruyan Uğurcan Çakır bu sezonda da iyi bir performans sergilemeye devam ediyor. Bordo-mavili ekipte kaptanlık görevini yürüten milli kaleci, karadeniz ekibine veda etmeye hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Roma, Uğurcan Çakır için resmi temaslarına başladı.

UĞURCAN ÇAKIR, ROMA YOLCUSU

Trabzonspor'un 27 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Transferde birçok kulüple anılan milli file bekçisinin geleceği netleşmeye başladı. İtalyan basını, Roma'nın Uğurcan Çakır'ı transfer etmek için girişimlere başladığını ve ciddi bir mesafe kat ettiğini duyurdu.

RUI PATRICIO'DAN KALEYİ DEVRALACAK

Roma, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Rui Patricio ile yeni sözleşme uzatmama kararı aldı. Başkent ekibinin 35 yaşındaki kaleci yerine Uğurcan Çakır'ı kadroya monte etmeyi hedeflediği haberin detaylarında aktarıldı.

TRABZONSPOR RAKAMLARI

Uğurcan Çakır, Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 218 maça çıktı. Deneyimli file bekçisi bu karşılaşmalarda 257 gol yerken, 62 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

www.aksam.com.tr