Ve yılın transferi sonunda duyuruldu! Kim Min-Jae resmen bitti

Kim Min-Jae transferinden beklenen haber geldi. Alman devi Bayern Münih'ten ayrılması gündeme gelen Güney Koreli stoper, sonunda imzayı atıyor. İşte Kim Min-Jae transferinde son durum...

Yaz transfer pazarında hareketlilik devam ediyor. Süper Lig'de olduğu gibi Avrupa futbolunda da kulüpler, yıldız futbolcular için girişimlerine devam ediyor. Bu yaz Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de ses getiren imzalar atıldı. Gündemdeki en dikkat çeken isimlerden birisi de Kim Min-Jae olmuştu.

Fenerbahçe'de olağanüstü bir çıkış yakalayan ve sırasıyla Napoli'nin ardından Alman devi Bayern Münih'e imza atan Güney Koreli stoper, transferde en çok konuşulan futbolcuların başında geldi. Yaz transfer döneminde 27 yaşındaki futbolcunun Bayern'e veda edeceği iddia ediliyordu. Kim Min-Jae için yaşanan transfer gelişmesini resmen duyurdular.

KIM MIN-JAE İÇİN DEVLER YARIŞA GİRDİ!

Bayern Münih'in 2023 yazında 50 milyon euro karşılığında transfer ettiği Kim Min-Jae, Almanya'da tartışma konusu oldu. Bayern taraftarlarının bir bölümü Güney Koreli stoperi yetersiz bulurken, yeni sezon öncesinde takımdan ayrılacağı da konuşulmaya başlanmıştı. Zira 27 yaşındaki stoper için Avrupa'nın birçok liginden talipler de çıktı.

Başta İtalya Serie A devleri Inter ve Napoli olmak üzere oyuncuya, Juventus, Atletico Madrid ve Manchester United da ilgi gösterdi. Bu kulüplerden Inter ve oyuncunun eski takımı Napoli, resmi hamleyi de yaptı. Öte yandan Kim Min-Jae için Suudi kulüpleri, dev bir teklifle masaya oturdu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Alman basını, Kim Min-Jae için son dakika gelişmesini aktardı.

ALMANLAR KARARI DUYURDU

Avrupa'nın devlerini peşine takan Kim Min-Jae için Bayern Münih cephesi kararı verdi. Alman basının aktardığı bilgiye göre; Kim Min-Jae, Bayern yönetimi ile bir araya geldi ve burada kalarak düzenli oynamak istediğini bildirdi. Bayern Münih cephesi de onu takımda tutmak istediklerini aktardı. Tarafların yaptığı bu görüşmenin ardından Kim Min-Jae için transfer ihtimali resmen ortadan kalkmış oldu.

Haberin detayında, Bayern'in oyuncusuna güvendiği ve gelecek teklifleri elinin tersiyle ittiği aktarıldı.

Alman kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kim Min-Jae, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.

www.aksam.com.tr