Ve yılın transferi Mbaye Diagne! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun

Mbaye Diagne için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezon Fatih Karagümrük'teki performansıyla lige damga vuran yıldız golcü Mbaye Diagne, Süper Lig devi ile el sıkıştı. İşte detaylar...

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e imza atan Mbaye Diagne, İstanbul ekibinde golleriyle şov yaptı. Bu sezon ligin en golcü isimlerinden biri olmayı başaran yıldız golcü Mbaye Diagne, Trabzonspor ile el sıkıştı.

MBAYE DIAGNE, SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray ile sözleşme uzatmayan Mbaye Diagne, Fatih Karagümrük'e 1 yıllık imzayı atmıştı. İstanbul ekibinde kariyerinin ikinci baharını yaşayan yıldız golcü, Enner Valencia ve Mauro Icardi'nin ardından ligdeki gol krallığına 21 golle 3. olmayı başararak ligin en golcü isimlerinden biri oldu.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Mbaye Diagne ile kolları sıvadı. Maxi Gomez'in performansından memnun olmayan bordo-mavililer, yıldız golcü ile prensipte anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibinin, önümüzdeki günlerde transferi resmiyete dökmesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mbaye Diagne, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla şu ana kadar 34 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2584 dakika sahada kalan Senegalli golcü, 23 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.