Ve yılın transferi Marco Reus! Resmen duyuruldu: Havalimanı dolup taşacak...

Alman ekibi Borussia Dortmund'da bir efsane olan Marco Reus, sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılacak. Yıldız oyuncunun, imza atacağı takım ise sürpriz oldu.

Borussia Dortmund'da geçirdiği 11 sezonun ardından kulübün efsaneleri arasında ismini yazdıran Marco Reus, sezon sonu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesinde son sezona giren Reus'a birçok takımdan teklif yağıyor.

MARCO REUS'UN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiliz basının haberine göre; Marco Reus için MLS, Süper Lig, Suudi Arabistan ve Premier Lig ekipleri devrede. Yıldız oyuncunun önceliği belli oldu. Alman futbolcunun menajeri, yıldız oyuncuyu West Ham'a önerdi. İngiliz ekibi ise Manchester City'nin Lucas Paqueta'yla ilgilenmesi nedeniyle o bölgeye Marco Reus'u transfer etmeye sıcak bakıyor. Alman oyuncunun önceliğinin de Premier Lig olduğu aktarıldı.

415 MAÇA ÇIKTI!

Marco Reus, "Gemisini terk etmeyen kaptan" olarak sadakatiyle anılırken, Borussia Dortmund ile 11 senede 415 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda ise 167 gol attı ve 128 kez asist yaptı.

aksam.com.tr