Ve yılın transferi Leroy Sane! Dünya devine hayırlı uğurlu olsun...

Leroy Sane, 4 yıllık aradan sonra Premier Lig'e geri dönmenin eşiğinde. Bayern Münih'in yıldız oyuncusuna İngiltere'den dev bir talip çıktı. İşte Leroy Sane gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Leroy Sane, 2020 yaz transfer döneminde Manchester City'den ayrılarak 49 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in yolunu tutmuştu. 4 yıllık Almanya kariyerinde takımının en etkili hücum silahı olan Sane, Premier Lig'e Liverpool formasıyla dönmeye çok yakın.

MOHAMED SALAH'IN YERİNE LEROY SANE

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Leroy Sane'yi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İngiliz basınında yer alan haberde; Merseyside ekibinin Mohamed Salah'ın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşın Mısırlı yıldızın boşluğunu Leroy Sane ile doldurma kararı aldığı belirtildi. Alman yıldızın ise Premier Lig'e Liverpool formasıyla dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

BAYERN MUNIH GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRECEK

Haberin detaylarında Bayern Münih'in Leroy Sane ile sözleşme uzatma konusunda görüşme gerçekleştireceğine değinildi. Bavyera ekibinin, kontratı 2025 yazında sona eren 29 yaşındaki hücum oyuncusuyla anlaşamaması halinde Liverpool'dan gelen teklifi kabul edeceği kaydedildi.

LEROY SANE'NİN SEZON PERFORMANSI

Leroy Sane bu sezon Bayern Münih formasıyla 36 maçta 2825 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu bu süre içinde skora 9 gol ve 12 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr