Ve yılın transferi Gedson Fernandes! Rekor bedelle dünya devinin yeni yıldızı oldu...

Gedson Fernandes için Avrupa yolu gözüktü. Beşiktaş'ta başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve Avrupa ekiplerini peşine takan Gedson Fernandes, rekor bedelle transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta bu sezonun en flaş isimlerinden olan Gedson Fernandes, Avrupa'ya gitmeye hazırlanıyor. Başarılı performansıyla tekrar piyasa yapan yıldız oyuncu Gedson Fernandes, rekor bedelle transfer olacak.

GALATASARAY İSTEMİŞ, BEŞİKTAŞ ALMIŞTI

2022'nin yazında Galatasaray ve Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için karşı karşıya gelmiş ve Portekizli yıldız siyah-beyazlılara 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 24 yaşındaki orta saha, Beşiktaş'la 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

GEDSON FERNANDES RÜZGARI

Gedson Fernandes, Beşiktaş'ta performansıyla büyük beğeni topladı. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle takımda daha da etkin bir rol oynayan Portekizli yıldız, takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu.

REKOR BEDELLE AVRUPA'YA GİDİYOR

İtalya basınında yer alan habere göre; Lazio, Gedson Fernandes'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncu tarafıyla büyük ölçüde anlaşmaya varan İtalyan ekibinin, Beşiktaş ile de anlaşarak transferi bitirmesi bekleniyor. Yıldız isim için ödenecek bonservis bedeli ise 25 milyon euro.

Öte yandan, Gedson Fernandes'e İngiltere'den de taliplerin olduğu belirtildi.

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Gedson Fernandes, 22.5 milyon euroluk Cenk Tosun transferini geride bırakarak Beşiktaş tarihinin en pahalı satışı olarak rekor kıracak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Gedson Fernandes, bu sezon Beşiktaş formasıyla 36 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2857 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Portekizli yıldız, 3 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.