Ve yılın transferi Fernando Muslera! Resmen duyurdular

Galatasaray'da yeni sezon planlaması yapılmaya başlamışken geleceği en çok merak edilen isim Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Fernando Muslera için sarı-kırmızılı yönetim kararını verdi. İşte detaylar…

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın geleceği netleşmeye başladı. 2011-12 sezonundan bu yana Galatasaray'da kalenin değişilmez ismi olan Fernando Muslera hakkında karar verildi.

FERNANDO MUSLERA İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Galatasaray yönetimi sözleşmesi sezon sonu sona erecek tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı.

YENİ SÖZLEŞME 1+1 YILLIK

Sarı-kırmızılı kulübün Fernando Muslera'ya yapacağı yeni sözleşme teklifi netleşti. Galatasaray yönetimi, 37 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık yeni sözleşme teklif edecek.

MAAŞ İNDİRİMİ TALEP EDİLECEK

Sarı-kırmızılı yönetimin, Fernando Muslera'nın yıllık 2.5 milyon Euro olan maaşında indirime gitmesini talep edecek. Muslera maaşında indirime giderse yeni sözleşme imzalancak.

GALATASARAY'LA TAM 15 KUPA KAZANDI

Galatasaray'a 2011-12 sezonun başında katılan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı forma ile 15 kupa kazanma başarısı gösterdi. Tecrübeli eldiven, Galatasaray'la 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası kazandı.