Ve yılın transferi Emre Akbaba! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun

Emre Akbaba için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonu formasını giydiği Adana Demirspor'dan ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Emre Akbaba, Süper Lig devine çok yakın. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adana Demirspor'da Emre Akbaba hikayesi sona eriyor. 2022'nin yazında Galatasaray'dan transfer olduğu mavi-lacivertlilerden bu sezon sonu ayrılmaya hazırlanan Emre Akbaba, Süper Lig devine imza atmaya hazırlanıyor.

EMRE AKBABA, ADANA'DAN AYRILIYOR

Bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve transfer yasağı alan Adana Demirspor'da sezon sonu yaprak dökümü bekleniyor. Ayrılacak isimlerin arasında 2022'nin yazında Galatasaray'dan transfer edilen Emre Akbaba da bulunuyor. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan milli oyuncuyu birçok takım yakından takip ediyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Hakkındaki transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken Emre Akbaba'nın yeni adresi belli oldu. Gelecek sezon Süper Lig'de zirveye oynamak isteyen Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirmeye hazırlanıyor. Bordo-mavililer, sezon sonu 31 yaşındaki milli yıldıza imza attırmayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Akbaba, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 37'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3262 dakika sahada kalan 31 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.