Ve yılın transferi Cenk Tosun! Resmen duyurdular...

Cenk Tosun, Beşiktaş'taki sözleşmesinin son senesine girdi. Siyah-beyazlıların görüşmelerine devam ettiği başarılı milli golcü Cenk Tosun için karar verildi. İşte transferdeki sürpriz gelişme...

Süper Lig'in dev kulüplerinden Beşiktaş, Cenk Tosun ve Salih Uçan ile sözleşmesi uzatmak için görüşmeler gerçekleştiriyor. Siyah beyazlılar milli yıldızlarla anlaşma noktasına geldi. Cenk Tosun yeni sözleşme imzalayacak.

CENK TOSUN TAMAM

Beşiktaş'tan yıllık 10 milyon TL kazanan Cenk Tosun'un sözleşmesi attığı goller ve asistlerle birlikte 18 milyon TL olmuştu. Sözleşmesinin son senesine giren başarılı golcü 1.5 milyon euro yıllık ücretten Beşiktaş'la anlaşma sağladı. İmzanın kısa sürede atılması bekleniyor.

YILIN TRANSFERİ

Beşiktaş'ta forvet hattında Aboubakar'dan sonra en önemli isim olarak Cenk Tosun dikkat çekiyor. Sol kanatta da görev yapan milli futbolcu sakatlığını da atlattı. Başarılı golcü Beşiktaş ile sözleşme uzatarak siyah beyazlılarda yılın en önemli imzalarından birisi olacak.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Şenol Günel ile birlikte yükselişe geçen Cenk Tosun 34 maça çıktı. 18 kez fileleri havalandıran tecrübeli golcü 7 de asist yapmayı başardı. Milli futbolcu bu sezon henüz Beşiktaş formasıyla maça çıkmadı.