Ve yılın transferi Anderson Talisca! Süper Lig devine resmen imzayı atıyor...

Anderson Talisca için herkesin beklediği haber geldi. Al Nassr forması giyen Brezilyalı oyuncu, Süper Lig devine transfer oluyor. İşte Anderson Talisca transferinde son durum...

Süper Lig devlerinde yaz transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Kulüpler, yıldız futbolcuları renklerine bağlamak adına çalışmalarını sürdürürken gündeme ise çok önemli isimler geldi. O futbolculardan en dikkat çekeni Anderson Talisca olmuştu. Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren dünya yıldızı futbolcu, uzun süredir Türk kulüpleriyle anılıyordu. Anderson Talisca transferinde beklenen haber geldi.

ANDERSON TALISCA ADIM ADIM GELİYOR!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho önderliğinde şampiyonluk hedefliyor. Sarı lacivertliler, tecrübeli hocanın talebi üzerine hücum hattına ses getirecek bir takviye yapmanın peşinde. Hedefteki isim ise Anderson Talisca. Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı futbolcunun transferi için oyuncu cephesi ve kulübü Al Nassr ile temasa geçti. İlk görüşmede umduğu sonucu alamayan ve bu transferde beklemeye geçen sarı lacivertlilere, Anderson Talisca'dan müjdeli bir haber geldi.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK MÜJDE!

Gelen bilgilere göre Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Anderson Talisca'nın biletini kesti. Yıldızlarla dolu olan kadrosuna Mohamed Salah, Van Dijk, Kevin de Bruyne ve Bernardo Silva gibi isimleri takviye etmek isteyen Suudi ekibi, Anderson Talisca'ya gelecek olan teklifleri değerlendirecek. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe cephesinin yakın zamanda kulübe ve oyuncuya yeni bir teklif sunacağı kaydedildi.

25 MAÇ 25 GOL

Bu sezon Al Nassr formasıytla çıktığı tüm kulvarlarda toplamda 25 maçta forma giyen Anderson Talisca, 25 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

www.aksam.com.tr