Ve yılın transferi Anderson Talisca! 1 yıllığına ''Geliyorum'' dedi...

Anderson Talisca transferi resmen bitti! Uzun süredir gündeme gelen dünya yıldızı futbolcu, sonunda imzayı atıyor. İşte Anderson Talisca'nın yeni durağı...

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş formasıyla akıllara kazınan Anderson Talisca, Suudi Pro Lig ekibi Al-Nassr tarafından gözden çıkarıldı. Brezilyalı yıldız oyuncu, uzun süredir kendisine gelen teklifleri değerlendirme halindeydi. Anderson Talisca cephesinde beklenen transfer gelişmesi sonunda duyuruldu.

ANDERSON TALISCA "TAMAM" DEDİ!

Süper Lig'de ve Avrupa futbolunda yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Bu yaz birçok yıldız, yeni takımlarına imzayı atarken Süper Lig'de transfer döneminin kapanmasına oldukça az bir süre kaldı.

Yaz aylarında kadrolarını yıldız futbolcular ile güçlendiren Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hedefindeki isimlerden birisi de Anderson Talisca olmuştu. Ancak 30 yaşındaki yıldızla bir türlü anlaşma sağlanamadı. Kulübü Al-Nassr'ın da onu göndermek istemesi üzerine Anderson Talisca'nın yeni durağı ise açıklandı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Gelen bilgilere göre Anderson Talisca, Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutuyor. Tecrübeli golcü 1 yıllığına kiralık olarak burada top koşturacak Al-Nassr ise oyuncunun maaşı karşılığında Talisca'yı kiralamayı kabul etti.

Yakın zamanda bu transferin resmiyet kazanacağı bilgisi de paylaşılıyor.

Daha önce Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen yıldız isim, siyah beyazlı formayla tüm kulvarlarda 80 maçta 37 gol ve 14 asist yapmıştı.

www.aksam.com.tr