Ve yılın transfer çalımı! Uğurcan Çakır sonunda İstanbul'a geliyor

Uğurcan Çakır için son dakika gelişmesi yaşandı. Trabzonspor'da forma giyen milli eldiven, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyordu. Beklenen haber ise sonunda geldi. İşte Uğurcan Çakır transferinin detayları…

EMRULLAH SARIYILMAZ

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Uğurcan Çakır için karşı karşıya. İki kulüp te Trabzonsporlu eldiveni renklerine bağlamanın yolunu ararken, bir son dakika gelişmesi yaşandı.

DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR!

Fernando Muslera'nın vedası sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Ederson'da henüz mutlu sona ulaşamadı. Öte yandan sarı-kırmızılılar Uğurcan Çakır için de temaslarını sürdürüyor.

Bununla birlikte Fenerbahçe de Dominik Livakovic ile yollarını ayırmaya hazırlanırken, yerini Uğurcan Çakır ile doldurmayı hedefliyor. İki kulüp, transferde kıyasıya bir rekabet verirken, gündeme bomba gibi düşen bir haber gün yüzüne çıktı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN YENİ ADRESİ...

Yerel basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Uğurcan Çakır transferinde bir adım öne geçti. Kaleci takviyesini öncelik haline getiren sarı-lacivertlilerin, milli eldiven için Trabzonspor'un kapısını yeniden çaldığı öne sürüldü.

Haberlerde, Uğurcan Çakır için gelen teklife henüz bordo-mavililerin olumsuz cevap vermediği ve Fenerbahçe'nin bu transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

Uğurcan Çakır'ın da çubuklu formaya sıcak baktığı, tarafların anlaşma sağlaması takdirde tecrübeli file bekçisinin İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Uğurcan Çakır, bugüne kadar 290 maçta bordo-mavili formayı giydi. Milli kaleci, bu karşılaşmalarda 344 gole engel olamazken, 91 kez de kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.