FATİH BURAK YILDIRIM
Fenerbahçe yaz transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Birçok mevkiye yıldız takviyesi yapmak isteyen sarı lacivertlilerde, Avrupa kulüplerinin gözdesi durumunda olan Oğuz Aydın ise yuvaya veda edebilir. Geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken ve performansıyla parmak ısırtan 24 yaşındaki futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz ekibi, dev bir teklif hazırlığında.
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Oğuz Aydın, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. 5 büyük ligden birçok kulübü peşine takan milli futbolcu için özellikle Ajax, Lazio ve Napoli devreye girmişti. Ancak bu kulüplerden önce davranmak isteyen Premier Lig ekibi Everton, Oğuz Aydın transferi için dev bir teklif hazırlıyor.
İngiliz kulübünün Fenerbahçe'nin kapısını dev bir teklifle çalmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Takımın forvet oyuncusu Dominic Calvert-Lewin'i gözden çıkaran Everton, Oğuz Aydın transferi için Fenerbahçe'ye İngiliz futbolcuyu önerecek. Sarı lacivertlilerin gelecek sezon için bir santrfor transferi yapmak istediği biliniyor. Ancak olası bir teklifte nasıl yanıt verileceği merak konusu.
2016'dan beri Everton forması giyen İngiliz santrfor, geçtiğimiz sezon 26 Premier Lig maçında 3 gol ve 2 asist üretebildi.