Ve yeni teknik direktör Zinedine Zidane! İmza öncesi Türkiye'ye geliyor: Kimse bunu beklemiyordu...

Fransız futbolunun efsane isimlerinden Zinedine Zidane için yeni bir gelişme yaşandı. İspanyol devi Real Madrid'den ayrıldığından beri takım çalıştırmayan Zinedine Zidane, futbolseverleri sevindirecek bir karar alma aşamasında. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Dünyaca ünlü teknik direktör Zinedine Zidane, yaklaşık 3 yıldır herhangi bir takım çalıştırmıyordu. Real 2021 yılını ortasında Real Madrid'deki görevinden ayrıldıktan sonra hangi takımın başına geçeceği merak konusu olan Fransız çalıştırıcı, o günden bu yana herhangi bir takım çalıştırmama kararı almıştı. Zidane, yeşil sahalara yeniden dönüyor.

ZINEDINE ZIDANE DÜNYA DEVİNİN BAŞINA GEÇİYOR

Bayern Münih'te sezon sonu Thomas Tuchel ile yolların ayrılacağı resmi olarak açıklanmıştı. Bavyera ekibi uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdürürken sonunda nihai karar verildi. İspanyol basınında yer alan habere göre; Bayern Münih, yeni sezonda Zinedine Zidane'yi takımın başına geçirecek. İki taraf arasında resmi imzaların sezon sonunda atılması bekleniyor.

TÜRKİYE'YE GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Zinedine Zidane, Bayern Münih'in başına geçmeden ülkemize gelmesi bekleniyor. Zidane için çıkan haberin detaylarında, Fransız futbol adamının Alman ekibine resmi imza atmadan önce kısa bir tatil yapacağını altı çizildi. Zidane'nin çok yüksek ihtimalle tatil tercihini daha önce saç ekimi için geldiği ve çok sevdiği Türkiye'nin olmasının beklendiği belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK RAKAMLARI

Zinedine Zidane, teknik direktörlük kariyerinde sadece efsanesi olduğu Real Madrid'i çalıştırdı. 52 yaşındaki çalıştırıcı, Madrid ile ilk döneminde 149 maçta 2.30, 2'nci döneminde ise 114 maçta 2.04 puan ortalaması yakalamayı başarmıştı.

www.aksam.com.tr