Ve yeni teknik direktör Sergen Yalçın! Hayırlı uğurlu olsun

Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi yapan başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın'ın cephesinin Süper Lig deviyle anlaştıklarını söylediği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın için sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler, "Sergen Yalçın hocanın tarafı Fenerbahçe ile yüzde 70 anlaştık diyormuş." dedi.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA 2 KUPA KALDIRMIŞTI

Sergen Yalçın son olarak teknik direktörlük yaptığı Beşiktaş'ta başarılı bir performans sergilemişti. 50 yaşındaki teknik adam siyah-beyazlılarla hem Süper Lig hem Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırmıştı. Ancak bir sonraki sezon alınan kötü sonuçların ardından Yalçın ile yollar ayrılmıştı.

"FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI" İDDİASI

Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı kaldırdığı maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Çelikler, "Sergen hocanın tarafı 'Fenerbahçe ile yüzde 70 anlaştık' diyormuş." dedi.

YALÇIN'IN KARİYERİ

İlk teknik direktörlük görevini Gaziantepspor'da yapan Sergen Yalçın, daha sonra Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Beşiktaş'ta görev aldı.